Torsdagkväll

Då tar jag helg! sköönt! Linn sover, hamstrarna är vakna och allt har gått jätte bra idag=) har fått sjukt mycket motion idag eftersom att jag gick till och från jobbet vilket var ganska skönt om jag ska vara ärlig. Jag längtar lite till imorgon faktiskt då jag och Linn ska ha extra myskväll och mysa med hamstrarna och se på talangjakten. Jag älskar våra myskvällar, undra bara va jag ska göra för mat till oss.. Ja jag kommer väll på något. Nu ska jag gå och bada innan bigbrother börjar

hejhej leverpastej
2011-03-31 @ 21:20:09 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


2011-03-31

Torsdag förmiddag och jobb väntas i eftermiddag, sista inskolningsdagen, de känns bra=) Innan jobb blire hamsterburshopping å förhoppningsvis med tillhörande två dvärghamstrar, det ska bli så roligt! dom blir ju som små pälsbollar!

Måste även köpa middag. Eller laga någon form av middag, jag är är tom på inspiration. Men det löser sig! Nu blir det att se Of the map innan jag ska agera för dagen!

Ha en fantastisk dag i solen!

2011-03-31 @ 10:48:25 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


onsdag kväll

Nu väntar jag bara på att bigbrother ska börja och sen kommer älsklingen hem. då blir det mys och hamsterplanering=) har velat ha en hamser sedan jag var liten men fick aldrig någon eftersom vi haft katter, men nu äntligen haha bättre sen än aldrig;)

Lyckades städa idag iaf och linn jorde hela sin läxa och städade sitt rum, duktiga gummsan=) Nu sover hon gott och jag har sett på greys och nu blir det som sagt big brother. 

På lördag bli det 50 års kalas och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig!! tror jag ska ta en tur på stan på fredag faktiskt för att se om jag hittar något nytt när jag för en gång skull  kan unna mig något=)

natti!!
2011-03-30 @ 22:03:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-03-30

Tjollahopp!

Då har halva veckan snart gått!  tog en skön sovmorgon idag för att sedan gå ut i det underbara vädret. åkte till djurmagazinet och fråga ut dom om hamstrar och marsvin, och vi kom tillslut fram till att vi mest troligtvis blir ägare till två dvärghamstrar på typ fredag. eller vi och vi, jag och linn i alla fall;) Vi ville egentligen ha marsvin men dom va tydigen väldigt allergiframkallande så de sket sig rätt ordentligt!

Imorgon kväll blir det jobb så Linnsan ska vara med farmor =)

Nu ska jag städa ordentligt denna gång:D

have a nice day

2011-03-30 @ 15:09:58 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tisdagkväll

Har varit i Obbola hela dagen! har fått fira både morfar och morbror på deras dag! massa go fika och god middag har man fått i sig=) Linn ligger nu i badet och jag ser på hockey som inte ser så ljus ut just nu, men förhoppningsvis blir det kvittering snart och vinst i sudden! det skulle ju vara fantastiskt av Lule i sånnafall!

Just ja fick mig en mobil idag så jag kan lyssna på mp3 tjihooo! ska bara komma på hur man laddar in låtar! höhö..

näe göra nå nytta kanske!

bajbaj
2011-03-29 @ 21:23:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-03-29

God morgon! här vaknade alla vid halv tio och inser att Linn är hemma och inte på skolan som startar kl 08:00 så det var bara att kasta på sig kläderna och fara det. haha med det har ju aldirg hänt förr så de gör kanske inte så mkt!

Men idag är det en aldelens speciell dag för min morfar och morbror fyller 80 och 50 år! Ska ner till Obbola en sväng idag för att fira och äta tårta! den blir det stora partajet på lördag=)

Hoppas den stålande solen håller sig hela dagen och även i Obbola så jag kan sitta ute en stund och sola på mammas altan.  ska se om jag lyckas hitta upp en mp3 oxå för de går inte att vara utan. skulle egentligen behövt en ny telefon som har mp3 i sig men ja de får väll bli efter sommaren då jag tnänat ihop till en men det känns sjukt långt bort!

Näe nu ska jag blåsa håret och "put my face on" så att jag vågar gå ut!

hejhej
2011-03-29 @ 10:12:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag kväll

Hallelåja! denna dag gick ju fort som tusan den oxå! har varit och shoppat endel med Magnus sen åkte jag till cafeet där Idsson jobbar, satt å surrade med henne en sutund och gick sedan hem med en lyxräckmacka som är så fantastiskt god! Sen i kväll har det bara blivit tvtittning! Linnälsklingen komme hem vid åtta tiden så vi åt lite kvällsfika sen vare baa å hopp i säng för henne. Och nu väntar jag bara på att Bigbrother ska börja! Verkar ha varit en rolig fest igår!

huj!

2011-03-28 @ 21:12:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-03-28

Måndag och sol, men kallt, eller ja nollgradit. Blir att åka till Obban för att handla mat, sedan städning. och bara ta det lugnt. Kanske hyr cornelis filmen i kväll, är som sugen på att det den. HAHA sneglade just på tvn och dom visade reklam om yrrol, vilken rolig film! näe nu ska jag iväg!

huj!
2011-03-28 @ 12:35:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndagkväll

Var till kasamark en sväng i dag, mulade magnus lite, men fick mer tillbaks, men skoj vare! For och köpte pizza på sjuett, fan va god den var! Har sedan bara legat och fetat mig i soffan å sett på hockey och bigbrother. saik vann tyärr i kväll, vilket gör att det står 2-2 i matcher. Hoppas Lule vinner resten!! och Roza åkte ur BB, vilket gjorde mig glad, är så less på den skrik-apan att det är inte sant! tur jag slipp se henne nå mera! 

Imorgon hade jag som plan att fortsätta min inskolning men de sket sig eftersom att båda ordinarie personal som skulle jobba är sjuka så jag får skjuta fram det till torsdag istället. Ska ringa andra boendet och höra om dom har nått i veckan i stället så jag får in lite cash! å träffa alla underbara människor!

Nu blire filmtajm! natti! 

2011-03-27 @ 23:45:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-03-27

Det är nu slutet av mars, det vill säga att våren är på gång och att vårkänslorna börjar komma! Jag längtar verkligen tills man kan vara ute utan att frysa arslet av sig, bara gå om kring i shorts, linne och ballerina skor och snygga pilotisar eller rayban.

Helgen har varit Mycket bra för övrigt, eller ialla fall fredagens fest var helt fantastiskt rolig! Igår låg jag bara i soffan och läste Slash boken och lyssnade på Rocket Queen live from Tokyo 92. Vilken sju jävla låt alltså! im in love!

Idag händer det väll inte så mkt kan jag tänka, har tänkt att fara ut en stund, annars bara se hockeyn.

Imorgon har jag min sista inskolningsdag på det nya boendet, hoppas jag får jobba mkt;) pengar behövs verkligen till sommaren vill jag lova, även om jag ska jobba! men förhoppningsvis inte jämt!


Nu ska jag hitta på nå skoj!


2011-03-27 @ 12:46:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0