2011-04-26

Jaha då har det varit bloggtorka igen då. Men det har väll hänt lite sen sist kanske, jag har jobbat massor läst ut den bästa och längsta boken jag någonsin läst, och partat;) va riktigt skoj i helgen måste jag säga! lugn fest på fredag och liiite galnare på lördag. nu blir det massa jobb fram över oxå men det känns ganska bra, hade egentligen velat vara ledig valborg och gå på brasan med Magnus och Linn men de får bli nästa år eller nått. har fått mitt sommar schema oxå det såg rätt bra ut förutom att dom satt mig att jobba hela midsommar och två lyckseledagar så de får dom ta och ändra på! har faktiskt jobba alla högtider det här året och midsommar vill jag faktiskt verkligen vara ledig. Annars såg det som sagt väldigt bra ut=) och kreaturen driver mig till vansinne i sitt nya hjul, det låter som att en buss går rätt igenom varagsrummet så det blir öronproppar på för att få sova på nätterna men det funkar! har även träffat bror som var brun som en pepparkaka! va skönt att se och hölra att han är välbehållen. dessutom måste jag verkligen se felix härgren dvdn den verkar sjukt skoj. nu blire snart husfruar sen bb sen sova. just de sötaste underbaraste linn hällde typ ut ett kg oboy över köket i kväll det var skoj å städa, NOT! men hon är söt ändå

BAJBAJ

2011-04-26 @ 20:47:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-04-21

Jaha.. då andra börjar tagga påskledighet så jobbar jag heldagar (0700-2030) idag och i morgon och måndag, härliga tider! men det bli mycke pengar;) så se det så! fick faktiskt somna bra tid igår känns det som! men vid ett tiden lär jag väll sova en timme igen på min rast. annars orkas det inte! näe göra sig i ordning för dagen!

ha en fantastisk skärtorsdag och ät mkt godis!! de ska jag göra iaf!
2011-04-21 @ 05:21:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-04-20

Tjabba! idag har det varit en lugn dag som vanligt! men de behövs, kommer jobba arslet av mig fram över. vet bara inte hur jag ska lyckas somna i natt och vakna kl 5 i morgonbitti.. men jag har lite pepp framför mig, efter mina två 12-timmars pass så äre party på gång! Hoppas verkligen de kommer bli lika kul som jag tänkt mig! inte varje dag man festar med camilla direkt! å alla andra underbara så klart=) blir covoerclub på lördag vilken ska bli skit skoj! går ju typ aldrig ut nu mera! men som sagt på lördag smäller det! nu har jag bara en sköön tvkväll föramför mig, mästerkocken, greys och of the map. sen ska jag tydligen kunna sova. just de har avsnutit en fantastisk entricot middag idag! och nu kom magnus och linn hem me massa påskgodis! och i morgon far lillbumsan till mormor och morfan så vi får inte träffa henne förrän på måndag! länge sedan hon va borta så länge juh! men he gå no bra! näe nu tv!

byebye
2011-04-20 @ 20:09:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-04-19

Tja! har haft en minipaus i bloggen! är tillbaka igen inte för att jag kanske har så mkt intressant att skriva men ändå, det är ganska skönt att bara skriva av sig ibland. det har inte hänt säskilld mycket sen sist. Har bara antingen jobbat eller tagit det lugnt! blir mycket jobb i veckan. men i helgen blir det fest! längtar som fan hoppas verkligen det blir skoj=) har varit till Ida en väng idag oxå, det är väldigt soligt och skönt ute måste jag säga=) så jag fick mig en fin prommis=) jäjä nu ska jag fortsätta dagen!

hejhej
2011-04-19 @ 15:28:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


2011-04-16

Helluu, har jobbat idag, det gick jätte bra tills sista halvtimmen ungefär, fick pissig migrän. När jag kom hem tog jag en av Linns bamyl kofein och de hjälpte!! så det är ett tips till den som brukar få migrän! jag får det inte särskillt ofta, någon gång per år bara.. men först nu som jag hittat tågon som hjälper! helt underbart var det att känna hur huvudvärken sakta försvann! Så det passade ju tillslut med en lugn helg ändå! har sett på 10 orsaker att hata dig, körslaget där team lisa åkte ur vilket är tråkigt, och nu ser vi på code murcery eller va den heter. senare i natt blir det dubel jeopardy, jävla bra film! jaja ha en härlig lördagskväll!!

hejhej
2011-04-16 @ 22:13:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-04-15

God eftermiddag! har haft en ytterst lugn dag, varit på rusta och på obs och handlat lite. Kom hem och såg på Reine och Mimmi i fjällen med Linn.. och nu inväntas väll bara fredagsmys typ. eller har nog tänkt tvinga Linn att städa sitt rum innan talangjakten börjar. får väll se hur det går:P Har precis käkat rostbiff och potatissallad och de va svinigt gott! och resten av helgen blir som sagt oxå lugn, hade iofs föredragit fest i morgon eftersom att magnus fyller år men det ville sig inte! så vi får väll kanske skjuta fram det till näst helg.. får väll se hur det blir med det. jäjä..

hejhej hemskt mycket hej!!
2011-04-15 @ 18:02:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-04-14

Torsdagkväll.. veckan bara springer iväg. i morgon är det fredag och sen är det jobb. det blir en lugn helg i helgen bara familjemys och ja jobb då.. sen nästa vecka kommer jag fan inte hinna se dom.. jobbar kväll mån och ons och sen hel dagar tors och fre sen ledig helgen och sen jobbar jag arslet av mig veckan på det oxå. men det behövs. blir en fin juni lön helt sjukt det känns att det jag jobbar nu kommer jag få betalt i juni! det är lixom sommar då. sitter och ser på världens bästa film just nu. American history X, den är så jävla grymt bra! Ja och idag har det inte hänt ett skit. va ute i solen en stund och köpte krov på shell på teg.. sen har jag bara varit hemma och plöjt boken så den är ut läst tills på söndag då värdens bästa storebror kommer hem. men det är nog den bästa och intressantaste boken jag läst hittills. ända felet är att den som översatt den måste ha värre dyslexi än vad jag har, sjukt dålig gramatik i den.. funderar på att läsa om den på engelska faktiskt. näe nu återgå till filmen

hejhej
2011-04-14 @ 22:11:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdagkväll

Nu vankas det greys och big brother.. och jag är såå sjukt trött.. men jag har hittat så sjuukt snygga GnR tröjor och linnen så jag tror det nästan inte själv. Hoppas dom finns kvar nästa månad.. År oxå sjukt sugen på att ända om min livsstil till något mer hälsosam, det borde ju inte va så svårt att bara gå ut och gå en timme, cykla lite, ge fan i godis och go fika.. det är bara att ta sig i kragen, hmmm lättare sagt än gjort med andra ord. Men tänk så skönt att bli sitt gamla valiga jag när kläder faktiskt satt snyggt. de var tider det. näe nu Greys!

ha en fin kväll
2011-04-13 @ 21:03:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-04-13

Onsdag, har varit med Magnus och Jontä idag.. käkade på donken tanka bilen, och tvätta lite caddillac grejjer. i morgon blir nog allt klart ah förutom de mesta haha. Snart är det bra att lyfta i motorn och vara redo för sommaren 2011. Ett tydligt vårtecken är nog när dom börjar sopa bort allt jävla grus efter vägarna. När vi skulle skjutsa hem Jontä började han prata om att dom tagit bort alla cyklar som folk inte tagit reda på. då blev jag lite orolig över min lilla stålhäst som stått där i typ två år punkterad! men jag hittade min fina cykel och ställade den i cykelförådet. Så i morgon måste jag fan i mig ta mig i kragen och pumpa upp den och ta hem den. Ganska fin cykel om jag tänker efter, dock VÄLDIGT trögtrampad, men det kanske går att fixa till. då har jag juh helt plötsligt två cyklar! sweet!! Nu är det bara lugna gatan som gäller resten av dagen tror jag.

hejhej
2011-04-13 @ 13:59:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdagkväll

Viker tvätt, är något less på det nu! Nästa gång ska Magnus få vika! lär ju få sitta å vika hela kvällen! åååh! varför samla på sig så jävulst!! När jag är färdig ska jag fika med go kvällsfika till desprat housewifes och BB. näe fortsätta vika då så jag är färdig till kl 21:00. tur jag har Gunsen å lyssna på samtidigt som jag viker, då blir det lite roligare iaf!! skulle vilja ha volymen på max bara men då blir nog grannarna tjuriga å de vill jag ju inte:P
2011-04-12 @ 19:34:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


2011-04-12

Fick sovmorgon dag, sen iväg å hämtade och lämnade lite cadillacgrejjer, sen mot ÖB där vi shopade lite nödvändigheter. eftermiddagen kommer bestå av städning och just nu tittar jag på Himlen är oskyldigt blå. Den är helt okej faktiskt. Nu återgå till filmen!
2011-04-12 @ 15:32:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndagkväll

Det har varit en helt underbart varm och fantastisk dag. jobbade förmiddag på dalen och åkte hem och sov en stund sen kom mamma och hämta mig för att gå på bio "Hur många lingon fins det i världen" Hur fucking jävla underbar film som helst! jag är duktig på att gråta under fina filmer, men här håll jag ta mig fan inte på att kunna sluta. Alla bör se denna fantastiska film.  Nu inväntar jag linn och sen ska jag väll inte göra så mycket mer idag, ta ett bad med slash kanske;) (boken alltså höhö) Näe nu ta emot Linn!

hejhej 

 

2011-04-11 @ 21:15:33 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


2011-04-11

Ny vekcka och nu vankas det jobb till kl halv tre sen hem å sova en sväng och den bio med modern=) fantastiskt väder vi har idag oxå. verkar inte om som om att det ska blåsa heller, blir nog attt ta en promenad med någon av brukarna kan jag tänka! och äntligen har jag fått ladda min mp3 full med underbar musik! skönt när jag ska åka buss vill jag lova! näe nu packa lite grejs som jag ska ha med mig!

ha en skön dag!
2011-04-11 @ 07:20:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndagkväll

Linn har komit hem, vi har mest sett på tv och haft hamstermys. va ut en sväng och köpte pizza till middag latmaskar som vi är. men gott vare! Borde egentligen sova nu men jag är pigg som en mört. sitter å lyssnar på slash, helt grym på sin sak måste jag säga. kan lyssna i timmar i sträck utan att bli less.. tur de finns lurar annars skulle magnus blivit tokig tror jag höhö.. i morgon är det jobb och bio med mamma som gäller.. det är lite skumt att jag nästan aldrig träffar henne längre med tanke på att jag typ träffade henne gämt förut, men man måste ju försöka ses ibland iaf.  Näe kanske man skulle försöka läsa sig trött iaf.. natti!

2011-04-10 @ 23:21:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-04-10

Söndag trött. hade tänkt sova länge idag eftersom att Linn inte är hemma men så blev det inte som tur var, eftersom att telefon rignde vid elva och det var jobb som kallade i morgonbitti. nu kanske jag kan lyckas somna om i kväll iaf;) gårdagen va as kul, det var skönt med årets första chevtur! mycket eddie meduza, han kunde skriva texter han! haha. det var även mycket gott med premiär grillning!

idag händer det nog inte så mycket för mig, kanske följer med magnus till garaget om jag orkar. annars blire mys med min bok i värdens skönaste fåtölj!

ha en skön söndag huj!
2011-04-10 @ 12:45:32 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördagkväll!

Sitter hoss matte och johan visade ett youtubeklipp som ta mig fan äre finaste jag sett! lyckan denna tjej måste känna går knappast att beskriva! helt galet!! i kväll blir det ut med cheven!! owoo första kvällen för året=)


ids man inte se hela så spola 1:30 in i filmen!
2011-04-09 @ 20:08:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-04-09

Lördag och sol! Linn har farit till rundvik och min inplanerade lugna helg sprang iväg, det blir att fara till Matte i kväll för att dricka lite öl njuta i solen och premiär grilla. Mycket trevigt hoppas jag på! Ja mamma jag ska klä mig ordentligt så jag inte blir mer förkyld:P annars händer det väll inte så mycket mer just nu.

ha en bra dag/kväll

hejhej
2011-04-09 @ 12:16:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredagsmys!

Oj va jag lyckades somna om och vakna lämpligt till middagen som stod serverad! Nu blir det hockeygrig här hemma jag hejjar på Modo och magnus på SSK får väll se hur det går! Linn är måttligt besviken på mig att jag väljer hockey framför saltkråkan i kväll men jag får gottgöra henne sen. Hon och Olivia har varit så duktiga och grävt fram min cykel idag så nu ska jag se så den är hel så kan jag börja cykla till och från vasaplan när jag ska på jobbet=) det känns heeelt underbart! tror dessutom att förkylningen släpper nu! Är feberfri utan alvedon och bara hostig och har inte äns tungt att andas! mycket skönt! Nu skulle jag bara vilja ha massa pengar så jag kan gå ner på carlings i morgon och köpa massor med tröjor som dom hade sist jag var där! sååå sjukt snygga. men kostar därefter. har nog redan köpt den snyggaste redan men det ryktas om att det ska komma in en slash tröja och den måste jag minst titta på men förmodligen är den så snygg att jag kanske måste hitta på nått sätt att köpa den. Han som stod i kassan beskrev den för mig och den lät mycket snygg!! nu börjar hockeyn!

hujhuj
2011-04-08 @ 18:56:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


20011-04-08

God morgon! är det iaf för mig. har äntligen fått sova. Natten gick hur bra som helst. tiden nästan sprang iväg faktiskt. hoppas det alltid kommer att kännas så när jag jobbar natt, fast det kommer det ju inte förstoss:P När jag  stod och vantade på bussen som skulle ta mig hemmåt så dök  micke upp, mycket trevligt att prata med honom en stund, känns som det var evigheter sen!

Snart kommer familjen hem och till middag blir det taccos! mmm va gott=) och eftersom att magnus blivigt en tvättoman så måste jag vika tvätt;) men min jävla hosta vägrar gå över, undrar nästan kom det håller på att bli lunginflammation:( får kolla upp det på måndag om det inte är bättre!

nu väntar dagen!

hejhej
2011-04-08 @ 14:04:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdagnatt

Läste precis i aftonbladet att en av värdens roligaste filmer ska få en uppföljare, nämligen hangover! fyfan va kung hoppas att det kommer att vara rilka rolig som första filmen, fast tvåan brukar ju inte vara det men man kan ju alltid hoppas! och skit internet som la av. fan va besviken jag blev men ska läsa nogrannare när jag kommer hem om jag gjort nått fel. aja.. inget att göra åt nu får hålla tillgodo med jobbets internet. inte så snabbt men ändå! jäjä återgå till syslor!

hujhuj

2011-04-08 @ 01:24:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tordagkväll

Jaooo då sitter man på jobbet fösta jobbnatten! mycket spännande! är pigg fortfarande iaf så det är ju posetivt! och i bibrother verkar dom spårat ur ordentligt, måste se om det ordentligt vid ett tiden i natt, missade en del. mjaaa, hoppas det är nått annat skoj på tv nu annars har jag min fantastiska bok och saltkråkan med mig höhö!

jäjä kanske skriver i natt om jag får lite å göra! hujhuj!

2011-04-07 @ 22:57:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-04-07

Torsdag eftermiddag och jag håller på att hosta mig fördärvad! har varit på barnenshus idag, hälsade på Idsson på fiket och sen bar det av till ica maxi köpte lite godis och ett mobiltbredband. tryckte även en hel subway macka fyfan va god den var!! nu ser vi på trekronor och jag väntar på att åka till jobbet för natten. Hoppas verkligen att det kommer att gå bra, är så sjuukt nervös! hujhuj!!
2011-04-07 @ 18:23:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Onsdagkväll

Så fan att febern försvunnit men jag har ändå tackat ja till att jobba i morgon, men de känns som att de kommer att gå fint med alvedon det är ju natt och jag ska inte ha så mkt med brukarna att göra egentligen så jag kommer inte smittas! Sitter och lyssnar på Edguy nu samtidigt som jag läser SLASH och ser på hockey. snacka om att man kan ha simultalkapacitet bara man vill haha.  fick två turer till att jobba idag på det nya boendet vilket känns jätte roligt. Egentligen vill dom ha in mig å natten irekt men jag känner att jag vill känna brukarna bättre och känna mig mer säker på arbetsplatsen innan jag gör det för allas bästa. Näe nu ska jag åter gå till mina sysslor. god kväll!

2011-04-06 @ 19:46:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


2011-06-06

Onsdag morgon! fick sova ut för en gång skull! Gud så skönt det var! är lite bättre idag känns det som, men nu har hostan börjat komma igång å det känns väll sisådär. Hur som helst ska jag på maxi i dag, måste köpa mobilt bredband. dom har tydligen där för 149 kr sånt där som man bara betalar när man använder. kan ju va bara å ha när man ska jobba natt så att man inte somnar när det inte är något på tvn.  Börjar kännas lite pirrigt att jobba min första natt i morgon, Men det ska nog gå bra, hoppas jag hihi=) nu ska jag hitta på en lugn vettig aktivitet som att vika lite tvätt kanske.

hejhej

2011-04-06 @ 11:15:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdagkväll

Jaha, ringde och sjukskrev mig inför i morgonnatt ändå. febern har inte gått ner som jag trodde men hoppas på att det är betydligt bättre i morgon! Har inte gjort många knop idag heller, mest spelat tetris så att jag håller på å bli vansinnig! men nu blir det hockey för hela slanten! hejja fbk!! ( iaf nu när det tyvärr ser ut som det gör) eller kommer nog att köra en pytteliten minipoker oxå! ha  en fin kväll! 

2011-04-05 @ 19:15:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-04-05

God morgon, idag känns det nog lite bättre än igår iaf, febern har gått ner lite så hoppas det håller i sig! Idag står det inte heller mycket på schemat mer än att friskna till! Det är ju inte så kul att ligga till sängs och vara sjuk när det är ett strålande väder ute! tror skugg termometern visare på 8+ grader. jaja inget att göra åt! Ni friska få har en bra dag och ni sjuka får krya på er!

 

 

Lite bilder från helgen!
2011-04-05 @ 11:41:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag kväll

Ja idag har det inte blivit många knop gjorda! mest sett på tv och sovit. När magnus såg på fotboll så passade jag på  att spela en poker. men kom bara på plats 40 av 340 spelare så de kvar typ en vinst på 30 kr haha men de va kul å spela, det var ju ett tag sedan! och sjukdomen blir då inte bättre om man säger så febern ökar och nu har jag även hosta hoppas hoppas att jag hinner bli bättre innan onsdag! Kollade min kalender idag för att se hur mkt jag kommer jobba i april och det är minst 80 timmar så de känns ju kanon! hoppas verkligen att det får bli så så man får känna att man tjänar något på att jobba=) Nu ska jag snabbgosa med våran vakna hamster sen blire å försöka sova. natti!
2011-04-04 @ 23:06:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2011-04-04

Måndag mitt på dagen och jag börjar bli tokförkyld! har inte direkt tid med det eftersom att jag ska jobba min fösta natt på onsdag! så jag hoppas att det inte blir värre utan går över tills dess! ska försöka sova så mkt som möjligt och bara ta det lugnt! tur att nån lagt upp massa avsnitt från skilda världar på youtube så jag har något att titta på. Just nu längtar jag mest efter att Magnus ska komma hem så jag får min halstabletter! jäklar i min lilla låda vad det kliar i halsen! Aja nu ska jag se ett avsnitt till tror jag ;)

hejhej


Vackert
2011-04-04 @ 13:03:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndagkväll

Då har hela söndan sprungit i väg med en väldig fart! Har varit i garaget med magnus, Johan, Daniel och Tomas och tvättat av nå grejjer till caddan, svängde även förbi maxi och handlade till dagens middag. När vi hämtade linn hos farmor så fick jag mig en hårfärg så i morgon blir det att färga håret:) annars har vi bara legat och sett på saltkråkan jag och Linn alltså. Middagen blev kanoners oxå  så här kommer receptet janna:)

1 fläskfile
2 dl cremfresh
typ en burk apetina fetaost (icke smaksatt)
2 vitlöksklyftor
salt och peppar

mosa fetaosten blanda med cremfreshen pressa ner två vitlöksklyftor och salta och peppra efter behag och blanda ihop. putsa fläskfilen skär den i skivor och krydda med salt peppar och valfri krydda. skivorna runt om i stekpannan lägg i en ugnsäker form häll fetaost blandningen över köttet och grattinera i ugnen i ca 20 min (det blev inte inbakad fläskfile som ni ser men ugnsgratinerad, mycket god ändå)

ha pompa eller kroketter eller vad man vill till hehe man kan även blanda 3 krm vitlöksalt och 3 krm citronpeppar tillsammans med en burk cremfresh och ha som sås till. Det blir jätte gott! 

nu blir det Big brother! 
2011-04-03 @ 21:10:06 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


2011-04-03

Bakis dag i dag, ligger fortfarande i sängen och ser på körslaget eftersom att det missades i går. Men gårdagens fest har helt otrolig! god mat god dryck och trevliga människor! finns inget att klaga på hade som sagt väldigt trevligt!

Jag har kommit på att vi i kväll ska äta fetaostfylld fläskfile! Så jag undrar om det då blir jag som åker på att göra den oxå! hittade ett recept som verkar kanoners på google, så får gå efter det! vet bara inte vad jag ska ha till, men det löser väll sig som vanligt!

Söndag den 3/4 och som vanligt är den tredje en pissdag, idag är det fyra månader sen någon speciel togs ifrån oss. Har nog inte förstått det än egentligen. Om jag tittar på bilder så kan jag fortfarande höra hur han skrattar. men de kommer väll en tid då man bara mins det fina och nöjer sig med det. Men den den tiden känns väldigt avlägsen just nu.
2011-04-03 @ 12:27:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


2011-04-02

Lördag! har just komit hem från stan, fick mig en super snygg tröja av mamma som jag ska ha på mig i kväll=) Sitter och ser på tre kronor nu i väntan på att magnus ska duscha kvart sen ska jag duscha och fixa mig innan det bär av till Obbola, hoppas det kommer att bli riktigt kul=)

hejhej
2011-04-02 @ 15:23:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


fredagsmys

Har precis sett skönheten och odjuret med Linn och nu blir det talangjakten! Det var lättare sagt än gjort att fota djuren men lägger upp de jag fick så får vi se om jag får bättre bilder senare! har även lyckats fixa ögonbryren helt själv i kväll, de msåte va det absolut tråkigaste som finns att göra! usch! när jag får fast inkomst en gång i månaden så kommer jag betala för att få dom fixade fan en gång i månaden! Nu ska min och Linns fredagsmys kväll fortsätta

Hoppas ni har lika mysigt som vi!






2011-04-01 @ 20:44:17 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


2011-04-01

Jaha ny månad och första april! tiden går tider går! om 8 veckor ska det med andra ord vara sommar. Det känns ju rätt så great! Jag och Magnus får dessutom mycket semester tillsammans vilket känns jätte skönt! Hoppas jag får någon form av fast jobbi till hösten så att jag kan ta ut riktigt semester nästa år! även om det alltid gått bra att jobba sommaren så skulle det k'nnas kul att få veta att man har rätt att vara ledig!

Snart kommer Linn hem och då blire väll hamster mys för hela slanten skulle jag tro, hon ska få hålla i dom för första gången och då ska jag även passa på att försöka ta några kort som jag kan lägga upp på dom söta små liven! men jag är mycket osäker på att det är två tjejer vi fått hem, en är jätte kaxig och helt vild och den andra myser mer och tar det lugnt! två helt olika beteenden.

ja näe nu ska jag vinka av Magnus som ska till jobbet och grilla den vansinniga människan! Linn ska få käka pannkakor till middag och ja gvet inte vad jag ska äta, men jag kanske är mätt hela dagen eftersom att vi nyss kom hem från kinabuffe=)

ha det kanoners idag!

huj!

2011-04-01 @ 13:41:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0